Verbouwing op de bovenverdieping

Toen wij een aantal jaren geleden deze woning hebben gebouwd hebben we er toen voor gekozen om op alle slaapkamers en wekkamers verschillende vloeren te laten plaatsen. Zo hadden we op verschillende kamers verschillende soorten tapijt. Deze vloer is inmiddels al erg oud en aan vervanging toe. Ook vinden wij dat onze tweede verdieping totaal niet meer past bij onze benedenverdieping. Er bestaan twee verschillende stijlen in onze woning en dit willen we gaan veranderen. We willen graag de stijl die we beneden hebben door laten trekken naar de bovenverdieping. Dit geld niet alleen voor de vloer maar ook de muren. Zo zullen sommige muren behangen worden en zullen we sommige laten schilderen. Hiervoor gingen we zo snel mogelijk opzoek naar de juiste bedrijven.

Laminaat laten plaatsen op de bovenverdieping

We hebben ervoor gekozen om op onze gehele bovenverdieping dezelfde vloer te plaatsen. Dit vinden wij absoluut het mooiste en past ook het beste bij onze stijl. Ook op de slaapkamers en wekkamers zal dezelfde vloer geplaatst worden. Omdat wij ook een vloerverwarming hebben geplaatst gingen we opzoek naar de juiste vloer hiervoor. Uiteindelijk hebben we gekozen voor laminaat. Deze vloer is erg geschikt voor de combinatie met een vloerverwarming. Tijdens onze zoektocht naar laminaat in Enschede kwamen we uit eindelijk uit bij Krabbe Stoffering. Zij hebben voor ons de perfecte vloer snel en vakkundig geplaat

Bovenverdieping laten behangen

De oude vloer werd vervangen omdat deze extreem verouderd was en niet meer paste bij de stijl van de woning. Dit geld ook voor het behang en de andere muren die zijn geschilderd. Deze worden nu ook meegenomen in de verbouwing. Zoals we bij de vloer ook hadden gedaan hebben we ervoor gekozen om de stijl van de benedenverdieping door te trekken naar de bovenverdieping. Uiteindelijk hebben we onze woning laten behangen door het bedrijf Woningbehangen. Zij hebben ons glasvlies behang geleverd. Met dit behang werk je eenvoudig oneffenheden, scheuren of barsten weg en het is makkelijk oversaus baar. Uiteindelijk heeft Woningbehangen bij ons snel en vakkundig de beste kwaliteit behang aangebracht.

About the author

Redactie

View all posts