Het oplossen van het warmte probleem in onze huis

In onze woning merken we tijdens de warme periode van het jaar dat het in huis ook extreem warm wordt. Dit kunnen wij helaas alleen niet meer tegenhouden en hierdoor ervaren we veel overlast. Vaak koelt het avonds nog wel eens af. Hier doen we dan gelijk de ramen open alleen lukt het ons nooit om de woning koel te houden. Vaak wanneer de ramen open zijn geweest is het binnen een korte tijd weer erg warm in onze woning. Ook omdat onze woning uit veel grote ramen bestaat en het recht in de zon staat wordt het enorm warm in onze woning. De oplossing die we hiervoor hadden gevonden was een airco laten plaatsen. Hiervoor gingen we opzoek naar een airco in Enschede. Uiteindelijk kwamen we uit bij Zipes Installatietechniek. Zij hebben bij ons snel en vakkundig een airco geplaatst.

Waar en hoe worden de airco’s geplaatst

In onze woning worden twee airco’s geplaatst. Op onze slaapkamer in de bovenverdieping komt er een. Hier omdat het daar ook enorm warm wordt tijdens warme dagen. Ook komt er een op mijn werkkamer. Tijdens de momenten dat je werkt is het enorm belangrijk dat je in goede omstandigheden werkt. Op een warme en benauwde kamer is het bijna onmogelijk om je goed te kunnen concentreren. Mijn werkkamer is over het algemeen niet te warm maar om het op de perfecte tempratuur te houden is een airco zeer handig en dit gaan we dan ook zeker laten plaatsen. Een airco plaatsen is minder makkelijk dan het lijkt. Niet alleen de airco moet worden geplaatst maar ook de leidingen en andere kabels. Dit wordt allemaal geplaatst door het airco bedrijf en dit hebben ze ook bij ons snel en vakkundig gedaan.

www.woonenlifestylebeurs.nl

Energie besparen in onze woning

Tegenwoordig wordt erdoor bijna alles in onze woning energie verbruikt. Door het ene meer als de ander. Hierdoor zijn we dus begonnen met het besparen hiervan. Het verwarmen met bijvoorbeeld een airco is goedkoper dan wanneer je het doet met een traditionele gasgestookte cv-ketel. Besparen op de energierekening kan ook heel goed door het plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor zullen we op den duur geld besparen en doen we mee aan een milieuvriendelijkere wereld. We gingen opzoek naar de beste zonnepanelen in Losser. Al snel hadden we het juiste bedrijf gevonden en konden de zonnepanelen worden geplaatst. Dit gehele proces verliep erg snel en vakkundig.

About the author

Redactie

View all posts