Ook de dakgoot van uw woning heeft onderhoud nodig

U staat er niet altijd bij stil. Het reinigen van de dakgoot. Maar ook dit onderdeel van uw woning, heeft onderhoud nodig. Het is daarom belangrijk, dit klusje regelmatig uit te laten voeren. Er kan schade ontstaan, zoals een verstopping en lekkage. En dat heeft grote gevolgen voor uw woning. Wanneer u voor dit lastige kwarweitje niet zelf de ladder op wilt klimmen, kunt u ons inschakelen. Bij dakgotenschoonmaken.com vind u een altijd een specialist bij u in de buurt!

Vergeet de regenpijp niet te laten reinigen

Een dakgoot heeft doorgaans veel te voorduren. Grote hoeveelheden water moeten door de dakgoot naar de regenpijp afgevoerd worden. Als deze vervuild raakt, volgt er al snel een verstopping in de regenpijp. Bladeren en vuil zijn vaak de oorzaak van dit probleem. U doet er daarom verstandig aan, bij een dakgoot reiniging ook uw regenpijp te laten doorsteken. Zo voorkomt u schade aan uw woning. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Wacht niet te lang met de periodieke schoonmaak

In Nederland is een periodieke schoonmaak van uw dakgoot heel belangrijk. Door extreme weersomstandigheden, kan er al snel een verstopping ontstaan in uw dakgoot of regenpijp. Wacht daarom niet te lang met reinigen. Ook al denkt u te zien dat de dakgoot schoon is, laat dan toch een dakgoteninspectie uitvoeren. De regenpijp kan al behoorlijk verstopt zitten. Door dit regelmatig door een specialist te laten controleren, voorkomt u schade en hoge kosten.

Hoe komt u met ons in contact?

U wilt nu natuurlijk graag weten, hoe u het beste met ons in contact kunt komen. Dat is heel eenvoudig. Door het invullen van het contactformulier op de website, zoeken wij de bedrijven op bij u in de buurt. Binnen 48 uur ontvangt u van ons verschillende offertes, die u zelf kunt gaan vergelijken. Elk bedrijf is voorzien van het Kluskeurmerk. Dit betekent dat u te maken heeft, met een bedrijf die kwaliteit levert en goed opgeleid personeel in dienst heeft.

 

About the author

Redactie

View all posts