Grote verbouwing in onze woning

In onze woning werd het tijd voor een grote verbouwing. Dit was na jaren van wonen echt nodig. In onze keuken zagen we plekken die versleten waren en ook gingen er langzaam dingen kapot. Dus deze keuken was echt toe aan vervanging en dit stond ook zeker nog op de planning. Naast dat de keuken werd vervangen werd er ook opnieuw geschilderd op de benedenverdieping en werden er een aantal nieuwe meubels geplaatst. Ook onze vloer werd er helemaal uitgehaald en werd er een nieuwe geplaatst. Voor dat deze nieuwe vloer erin moest komen werd er eerst nog een schuimbetonvloer geplaatst. Dit zat er nog niet in en omdat we ook een vloerverwarming gingen plaatsen was het ook van belang dat we dit lieten plaatsen in onze woning

Schuimbetonvloer

Schuimbeton is een lichte vorm van beton. Dir beton is goed te combineren met een vloerverwarming en diverse soort afwerkvloeren. Omdat het dus goed te combineren is met een vloerverwarming zijn wij hierna ook zeer geïnteresseerd. Wanneer de betonvloer geplaatst wordt en gedroogd is bevat het heel veel lichtbelletjes waardoor de vloer veel minder zwaar is dan een normale betonvloer. Daardoor kunnen leidingen en mantelbuizen gewoon op hun plek blijven liggen. Dit speciale beton kent nog meer voordelen zoals: makkelijk aan te brengen, Heeft een thermische isolatie, duurzaam, ecologisch verantwoord en 100% recyclebaar, licht in gewicht en water en vorstbestendig. Nadat de schuimbetonvloer en de laatste vloer geplaatst waren met de nieuwe vloerverwarming hebben wij nu een hele nieuwe, mooie en warme vloer op onze benedenverdieping.

Reparaties aan huis

Nadat de grote verbouwing klaar was en alles dat verbouwd moest worden verbouwd was waren er nog een aantal reparaties op de planning. Zo moesten er nog een aantal dingen opnieuw gemonteerd worden. Maar bij de ramen aan de voorkant van onze woning is ook een probleem geconstateerd. Wij hebben namelijk soms enorm veel condens tussen het dubbele glas. Wij wisten niet hoe het kon maar blijkbaar hadden we een dubbel glas lek en dit wouden we graag laten repareren. Zo hoeft er geen nieuw raam in wat ook veel duurder is en meer tijd kost. Uiteindelijk is de complete verbouwing erg snel en vakkundig verlopen waardoor we nu enorm kunnen genieten van onze vernieuwde woning.

About the author

Redactie

View all posts