Goedkoop verhuizen binnen Amsterdam met de voordeligste verhuisservice van Nederland

Gaat u verhuizen binnen Amsterdam? En bent u op zoek naar een van de goedkoopste verhuisservices die er is? Lees dan dit blog af!

Waarom voordeligst?

Het bedrijf waar ik het vandaag over ga hebben is een verhuisservice die gebruikt van studenten als verhuizers, of te wel een studentenverhuisservice. Studenten zijn over het algemeen jong, gedreven en relatief goedkoop in vergelijking met niet studenten verhuizers. U zult natuurlijk dan wel zeggen, deze hebben geen ervaring en zijn lomp, maar daar is niets minder van waar. Het bedrijf leid hun eigen verhuizers op en zorgt ervoor dat ze een goede opleiding en kennis van het vak hebben. Daarnaast hebben ze ondertussen ook al geruime ervaring opgebouwd en daarom zijn ze ook betrouwbaar.

De kosten van een verhuizer ligt rond de €25 euro per uur, een verhuiswagen idem ito, voor een aanhanger achter een verhuiswagen betaald u zo’n €13 euro en een verhuislift waar u van grote hoogtes inboedel kan verplaatsen ongeveer €45 euro per uur. U kunt ook op lucratieve tijden verhuizen. Door de studenten en hun flexibiliteit kunt u in de avond, in het weekend en natuurlijk overdag gewoon verhuizen. Uw inboedel wordt ook goed beschermd door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen dat gebruikt word.

Daarnaast is het ook erg voordelig omdat u zelf de gehele voorbereiding kunt treffen, het enige waar u dan voor betaald is een verhuizer die met een verhuiswagen komt en het van locatie A naar locatie B verhuist. Dit is natuurlijk voordeliger maar kost ook veel meer moeite. Het is dus belangrijk om bij u zelf na te gaan of u veel voordeel wilt, of voordelig en toch ook makkelijk. Het bedrijf biedt namelijk ook een volledige verhuisservice in Amsterdam.

Belangrijke punten bij verhuizen

Het is erg belangrijk om een goede voorbereiding te treffen, zorg dat alles voordat u gaat verhuizen is voorbereid en gepland. Zo voorkomt u eventuele stress of onverwachte situaties. Daarnaast is het handig om uw kinderen, als ze niet aan het helpen zijn, en huisdieren bij uw familie, vrienden of kennissen. Zo hoeft u zich daar ook geen zorgen over te maken. Het is ook belangrijk om tijdig uw adres te wijzigen bij de instanties die uw brieven en andere dingen sturen, zo belanden er niet persoonlijke brieven etc… bij de nieuwe bewoners van uw huis. Ook is het verplicht om het te melden bij uw oude gemeente, en uw nieuwe gemeente dat u verhuist bent. Geef dit ook tijdig aan!

Bent u geïnteresseerd in deze verhuisservice in Amsterdam? Geïnteresseerd in dit verhuisbedrijf van echte Amsterdamse afkomt? Neem gerust een kijkje op de website en wat ze voor u kunnen betekenen. U kunt ook gemakkelijk een prijsindicatie krijgen doormiddel van de handige tool op de site. Neem ook gerust contact op bij eventuele vragen en/of opmerkingen!

About the author

Redactie

View all posts