4 voorbeelden van toffe moderne keukens

De keuken is vaak het hart van je huis. Je brengt er veel tijd door. Dan is het fijn als de keuken ook past bij jou en jouw woonsituatie. Woon je alleen heb je vast andere eisen dan wanneer je met een gezin woont. Maar wat voor keuken kies je? Keukens zijn er in vele stijlen, van landelijk romantisch tot strak en modern. Wat zijn de trends van dit moment? Vier voorbeelden van moderne keukens passend bij de woontrends van nu.

 

1. Kookeiland in de hoofdrol

Een keuken is een ontmoetingsplaats. Een plaats waar je tijdens het koken even bijpraat. Deze moderne keuken heeft een kookeiland waarin koken en bijkletsen samen komen. De keuken heeft een zwart natuurstenen aanrechtblad. Het kookeiland is gecombineerd met een houten blad. Met dit houten blad creëer je een afgescheiden deel waar je ’s morgens rustig van je ontbijt kunt genieten en waar je tijdens het koken gezellig samen kunt zitten om de dag te bespreken.

Top keuken

2. Stoere uitstraling

Een stoere keuken met een robuuste uitstraling. Een trend die past in 2017. In de keuken vind je een combinatie van natuurlijke materialen. Denk aan natuursteen en hout. Strakke lijnen voor een modern design maken het plaatje compleet. De materialen zijn vaak donker van kleur waarmee het stoere beeld wordt versterkt.

mooie keuken

3. Spiegeltje spiegeltje…

Wat zeker niet mag ontbreken in dit overzicht is een hoogglans keuken. Een keuken waarin je jezelf weerspiegelt ziet. Deuren van moderne keukens zijn vaak vlak, in hoogglans en greeploos uitgevoerd.

Hoogglans is modern, zeker als je dit afmaakt met strakke inbouwapparatuur. Je kunt tegenwoordig kiezen uit zoveel handige keukenhulpjes, van stoomoven tot luxe espressomachine. En alles even strak uitgevoerd.

Fantastisch design

4.  Beken kleur

Als je niet bang bent om op te vallen kies je voor kleur in de keuken. Combineer felle kleuren met strakke lijnen voor een modern en dynamisch design. Als je kleur bekent heb je vaak veel mogelijkheden welke delen van je keuken kleur krijgen en welke niet. Wedden dat jouw lievelingskleur er bij zit!

fris ontwerp
Je ziet, er is veel mogelijk als je een nieuwe keuken gaat kopen. Een moderne keuken is tijdloos en past goed bij je levensstijl. Of je nu met een gezin woont of dat jullie met zijn tweeën zijn, de mogelijkheden zijn groot. Kies je voor stoer en robuust, zie je jezelf graag weerspiegelt of is jouw keuken het hart van je huis. Wat kies jij? Een keuken is natuurlijk wel een flinke investering. Je kunt daarom overwegen een lening af te sluiten. Je lening vergelijken zorgt ervoor dat je direct de lening met de laagste rente vindt voor jouw keuken. Zo kun je een voordelige lening vinden die jou helpt je droom keuken te bemachtigen.

About the author

Redactie

View all posts